Înregistrare Autentificare

Cum funcționează meditațiile pe eQualifai?

În comunitatea eQualifai sunt bineveniți meditatorii cu abilități de predare, pasiune și experiență care vin în ajutorul elevilor.

 • Pasul 1

  Înregistrează-te pe platformă și completează-ți profilul.

 • Pasul 2

  Programează un interviu cu cineva din echipa noastră pentru a descoperi mai multe despre eQualifai. Profilul tău va fi afișat public pe platformă numai după interviul cu noi.

 • Pasul 3

  Elevii care folosesc platforma eQualifai te vor contacta pentru a stabili prețul și timpul meditațiilor.

 • Pasul 4

  Trimite o invitație către elev(i) pentru a începe procesul de învățare împreună.

Echipa eQualifai alege meditatorul potrivit pentru elevii care aleg Serviciul Premium, iar în acest caz vei fi contactat de către noi.

Cum să ieși în evidență ca meditator?

Profilul e cartea ta de vizită. Poza de profil – reprezintă primul lucru pe care îl văd elevii, ceea ce înseamnă prima impresie. Încearcă să folosești o imagine de înaltă rezoluție, din care 60% ar trebui să fii tu, având o expresie caldă și primitoare într‑o lumină naturală.
Pe lângă capacitatea de a structura materia și bune abilități psihopedagogice, profilul tău reprezintă o carte de vizită. Iată câteva sfaturi și trucuri pentru ca profilul tău să iasă în evidență.
Descrierea profilului reprezintă un mini curriculum vitae al dumneavoastră. Vă recomandăm să începeți cu un titlu atrăgător, urmat de un rezumat interesant despre dumneavoastră, care să includă și experiență.

Completează-ți profilul

Cum funcționează plățile/taxele cu eQualifai?

Pentru ca eQualifai să poată să vă plătească pentru serviciile furnizate pe platformă, a trebuie să aveți o entitate legală (PFA, SRL). Dacă nu aveți încă o entitate legală, puteți să faceți asta foarte ușor cu SOLO.ro. SOLO este primul serviciu 100% digital pentru administrarea completă a unui PFA.
Care sunt pașii pentru a deveni PFA cu SOLO.ro:

Ce altceva trebuie să mai știu?

Tu doar faci o poză bonului pe care vrei să îl inregistrezi și îl încarci în platformă. Atât. De restul se ocupă SOLO.

Niciuna, SOLO le depune pentru tine.

Taxele pentru 2022 le poți plăti până pe 25 mai 2023. În aplicația SOLO poți vedea în timp real ce taxe ai de plătit. După calcularea situației anuale, SOLO îți spune unde și câți bani trebuie să transferi.

Nu ai găsit ajutorul potrivit?


  Cum să devii un meditator mai bun?

  Dezvoltarea continuă este foarte importantă pentru meditatorii noștri. Partenerii noștri, EduMagic.eu au creat o platformă care oferă diferite cursuri pentru meditatori/profesori, de la predare clasică până la sesiuni de educație interactivă la distanță, unele dintre ele fiind chiar gratuite. De asemenea, pe website, se pot găsi diferite materiale utile precum articole, videoclipuri, chiar și podcasturi legate de diferite metode de învățare.

  Ce resurse sunt recomandate pentru meditatori?

  Pentru a oferi elevilor o experiență interactivă în timpul orelor de meditații, profesorii pot folosi numeroase resurse digitale precum tabla digitală, conținut grafic sau video, aplicații pentru probleme practice, precum si o abordare pedagogică a utilizării jocurilor în educație. Miro este tabla digitală care permite profesorului să lucreze eficient împreună cu elevii săi, de la brainstorming cu sticky notes digitale până la planificarea și gestionarea lecțiilor. Profesorii pot folosi cu ușurință testele create de partenerii noștri, Brio, pentru evaluarea elevilor înainte sau după orele de meditații. Testele Brio sunt teste digitale standardizate, prin care elevii români din clasele I-XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare.

  • Miro.com este tabla digitală care permite profesorului să lucreze eficient împreună cu elevii săi, de la brainstorming cu sticky notes digitale până la planificarea și gestionarea lecțiilor.

  • Profesorii pot folosi cu ușurință testele create de partenerii noștri, Brio.ro pentru evaluarea elevilor înainte sau după orele de meditații. Testele Brio sunt teste digitale standardizate, prin care elevii români din clasele I-XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare.

   

   

   Abonează-te la Newsletter