Înregistrare Autentificare

Cum interacționez cu meditatorul meu favorit pe eQualifai?

Ne asigurăm că toți meditatorii noștri sunt competenți și responsabili, pentru a ajuta elevii să înțeleagă cât mai bine materia, având un interviu cu fiecare meditator după înregistrare. Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a lua legătura cu meditatorul ales:

 • Pasul 1

  Pe pagina unde se găsesc meditatorii noștri, poți filtra și sorta în funcție de nevoile tale. Apasă pe cartonașul meditatorului pentru mai multe detalii despre acesta.

 • Pasul 2

  După aceea, apasă pe “Mesaj” din dreptul meditatorului selectat.

 • Pasul 3

  Mai întâi înregistrează-te, iar apoi poți discuta cu meditatorul ales referitor la preț, timp și alte detalii cu privire la lecție.

 • Pasul 4

  Meditatorul îți trimite detaliile și invitația către un grup de studiu.

Este disponibil și Serviciul Premium!

Completează formularul în funcție de nevoile tale și noi vom căuta, selecta și apoi îți vom face cunoștință cu noul tău profesor favorit! Serviciul Premium Meditatii Online

25 Ron

  Partenerii tăi la studii

  • Testează-ți cunoștințele

   Dacă vrei să afli care e nivelul tău la o anumită materie, îți recomandăm să vizitezi Brio.ro. Platforma vă permite să vă evaluați constant nivelul și să vă testați cunoștințele, începând cu clasa întâi și până în clasa a douăsprezecea la materii precum Matematică, Limba Română, Limba Engleză, Istorie și multe altele

  • Primește ajutor de la studenți sau absolvenți ai universităților de top

   Upgrade.education te ajută pas cu pas să studiezi la universitatea dorită. Ei lucrează cu studenți care au absolvit sau care încă studiază la acele universități de top. Conform statisticilor, 100% dintre studenți intră într-una dintre primele 3 opțiuni alese, iar nu mai puțin de 84% sunt acceptați în universități din primele topul primelor 100.

  • Depășește provocările ca părinte

   Sunt multe provocări atunci când ești părinte. Parentropolis.com au o comunitate puternică de părinți și au reușit să găsească răspunsurile potrivite pentru ei și copiii lor. Veți găsi articole relevante despre educația copiilor, psihologia copilului și chiar cursuri de parenting.

  • Instrumente unice pentru părinți și copii

   Tikaboo este o platformă ce oferă modalități alternative de învățare prin jocuri care sunt adaptate la modul de gândire al copiilor tăi. Ei oferă produse și servicii care îi ajută pe părinți să înțeleagă mai bine prin ce trec copiii lor în prima zi de școală, grădiniță și cum să facă față emoțiilor.

   

   

   Abonează-te la Newsletter